Om Säkerhetspartner

blank catalogSäkerhetspartner startade 2003, då med uppdraget att lansera Securitas Direct´s nya koncept Aroundio, nuvarande Verisure, lokalt i området Jönköping, Habo och Mullsjö. 2006 blev vi Säkerhetspartner i Jönköping AB och inriktade oss helt på företagssidan. Securitas Direct är idag marknadsledande när det gäller hemlarm och larm till företag.

Sedan april 2009 är vi Securitas Direct Professional Partner i Jönköping, Habo, Mullsjö, Tranås, Ödeshög, Vaggeryd och Skillingaryd. I mars 2016 utökade vi vårt område till att gälla även Höglandet, Nässjö, Eksjö och Vetlanda med omnejd. Detta innebär att vi säljer, installerar och servar Securitas Direct´s företagskunder inom detta område när det gäller inbrottslarm samt kameratjänsten Observer Direct.

Sedan 2007 arbetar vi med kamerabevakning (CCTV) vilket är ett intressant område där det händer mycket både när det gäller teknik och efterfrågan. Idag ser de flesta människor positivt på kameraövervakning. Detta har blivit ett respekterat hjälpmedel att nå målet med större trygghet för både personal och kund. Kameraövervakning är inte bara användbart för att förebygga brott och säkra bevis, den kan även vara ett bra hjälpmedel i den dagliga verksamheten för att t ex  kunna se vilken bil som angör lastkajen, vem som kommer på besök eller som säkerhetskamera vid ensamarbeten.

Passersystem är också ett område som det är allt större efterfrågan på. Vi arbetar med flera olika leverantörer som tillsammans har en mycket stor produkterfarenhet och ett brett utbud av kända märken.
 
Vårt uppdrag är att på ett kostnadseffektivt och kundanpassat sätt hjälpa våra kunder med lösningar som skall främja dess trygghet, säkerhet och ekonomi.
 
Välkommen att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anne Syrén
VD

 

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018