Lediga jobb hos Säkerhetspartner i Jönköping AB

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som tekniker hos oss! 

Om tjänsten 

Vi expanderar och söker nu en tekniker att bli del av vårt härliga team!

I rollen som Larmtekniker på Säkerhetspartner i Jönköping AB, Securitas Direct Professional Partner, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper 

Om du som person är ansvarstagande, serviceinriktad och besitter stor social kompetens kommer du passa i rollen som Larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas hos oss. Du som vidare har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång som Larmtekniker. Vi söker dig som tror på förändringar och vill bidra till att teamet vinner tillsammans! 

Utbildning och erfarenhet 

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete och det är ett plus om du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister. Du behöver även kunna behärska svenska både i tal och skrift. Kontroll från belastningsregistret kommer att göras under processen. Det är även krav på B-körkort.

Har du erfarenhet eller intresse av försäljning ser vi även det som ett stort plus. Vi erbjuder utbildning och uppföljning i flera olika steg.

Våra kunder finns i Jönköping med omnejd och placeringsorten är Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön som består av en fast och en rörlig del. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anne Syrén på telefon 0734-33 76 97. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 5 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. Ansökan sker genom att du klickar på "skicka din ansökan här". Vi kommer tyvärr inte kunna ta emot ansökningar via mail.  

Om oss

Säkerhetspartner, Securitas Direct Professional Partner, startade sin verksamhet 2006 i Jönköping och består idag av tolv medarbetare. Vi är ett starkt team som tillsammans vunnit ”Årets Partner” hela 7 gånger sedan starten. Vi hjälper kunden när det gäller tekniska säkerhetslösningar, allt från projektering till installation, finansiering och efterföljande servicearbete.

Vi servar mer än tvåtusen kunder inom teknisk säkerhet såsom inbrottslarm, kamerabevakning, (CCTV), passersystem, brandlarm, skyddsglas, jalusi, galler och andra typer av larm till exempel driftlarm. För oss är det viktigt att tillhandahålla en kraftfull serviceorganisation, då det är något så viktigt som säkerhet vi arbetar med.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

ansok

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018