Kameraövervakning Light

Kameraövervakning Light är Säkerhetspartners paketerade kamerabevakning (CCTV) som prismässigt skall vara till för alla. Ni får ett komplett system för kamerabevakning med DVR, 3 st övervakningskameror, strömförsörjning och kablar. Aldrig har det varit så enkelt och prisvärt att öka säkerheten med hjälp av kameraövervakning.

Kamerabevakning för 9.980:- 

kamera-light

Komplett system för kamerabevakning

I paketet ingår DVR, digital videoinspelare, med möjlighet att ansluta upp till 4 st övervakningskameror. DVR ansluts till bildskärm antingen via VGA eller BNC-kontakt och styrs med medföljande mus eller fjärrkontroll. Möjlighet finns att ansluta denna DVR till nätverk och då styra den via dator och även titta live via Iphone, Android eller Symbianbaserad enhet.

Med i paketet är 3 st vita, vandalsäkra, högupplösta, analoga övervakningskameror tillverkade i aluminium. Linsen är av typ SONY CCD vilket ger en klar och tydlig bild samtidigt som 24 IR-dioderna illuminerar mörkret upp till 20 meter. Övervakningskameran är i IP-klass 67.

Strömförsörjning, kablade och kameradekaler ingår i övervakningspaketet.

Tillval

Byte inomhuskamera till utomhuskamera
Byte 4-kanalig DVR till 8-kanalig
Bildskärm 21”
Extra inomhuskamera
Extra utomhuskamera
Installation och programmering
Konfigurering dator/smartphone
Bistår med anmälan till Länsstyrelsen

 

Kontakta oss gärna för mer information.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Orter där vi arbetar med kamerabevakning

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018