Verisure - Trådlösa hemlarm

Verisure ger Dig brandvarning, inbrottsskydd, punktskydd och trygghetslarm, allt i en och samma lösning.

Hela hemlarmet kommunicerar trådlöst mellan de olika enheterna och är uppkopplat till Verisure larmcentral och våra tjänster dygnet runt. Dessutom finns Verisure App som informerar dig om läget hemma, t ex temperaturen inomhus eller att barnen har kommit hem från skolan.

Kolla in filmen om smarta funktioner för hemmet.

Verisure app
Med ditt Verisure hemlarm får du IQontrol som låter dig övervaka och kontrollera systemet på distans med Verisure App. Använd din smartphone för att larma på och larma av ditt larmsystem, se status på ditt hemlarm, läs av rumstemperaturen och få notifieringar - var du än är.

Kolla status på hemlarmet.

Är larmet på eller av? Dagens höga tempo i vardagen innebär också tajta tidsscheman och tillfällig glömska. Med Verisure App i din smartphone kan du snabbt kontrollera status på larmet där hemma och få koll på läget.

Larma på/av ditt Verisure hemlarm på distans.

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt hemlarm och kan larma på/av från jobbet, affären eller när du reser. Du kan också använda mobilen för att styra hemlarmet när du är i hemmet, t ex för att larma på/av skalskyddet från sovrummet.

Styr lampor och andra enheter på distans med hemlarmet.

Med en SmartPlug ansluten till lampor eller andra elektroniska apparater kan du enkelt styra och kontrollera dem på distans med Verisure App. Få det att verka som att du är hemma när du åker på semester, kolla så att kaffebryggaren är avstängd där hemma eller använd den som en vanlig timer.

Push-meddelanden i mobilen

Via Verisure App skickas notifieringar till din smartphone. På så sätt är det enkelt att hålla reda på när någon sätter på eller stänger av hemlarmet, till exempel när barnen larmar av systemet med sin larmbricka (Star Key) när de kommer hem från skolan. Du får också meddelanden om brandlarmet går eller vid tekniska problem. För att kunna få meddelanden om detta måste du lägga till tjänsten aMessage.

Läs av temperaturen hemma.

I Verisure larmsiren sitter en inbyggd termometer. Den kan du läsa av via appen. Du ser direkt i mobildisplayen hur varmt det är i huset där sirenen är placerad. Smart om du t ex vill ha koll så att vattenledningar inte fryser eller att elräkningen inte skjuter i höjden.

Kolla händelseloggen.

I larmets händelselogg finns alla larmrelaterade händelser registrerade. Här ser du bl a vilka till-/frånkopplingar som gjorts över tid. Har familjens medlemmar personliga larmkoder eller Star Key, ser du dessutom vem som larmat av eller på.

SMS-meddelande.

Om ditt hemlarm inte är anslutet till bredband (Ethernet), utan endast genom GSM, måste systemet styras via SMS. Du kan också behöva skicka SMS till flera kontaktpersoner. Du kan köpa en pott på 50/100/200 SMS på Mina Sidor.

Nya funktioner på väg.

Verisure lanserar kontinuerligt nya funktioner till Verisure App - både till iPhone och Android. Med appen får du ännu mer koll på läget - så håll ögonen öppna.

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Här kan Du läsa mer om Verisure

Orter där vi arbetar med Securitas Direct och Observer Direct

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018