Observer Direct - Kameratjänst

Observer Direct är kameratjänsten från Securitas Direct som ser vad som händer, när det händer och till och med kan upptäcka att något är på väg att hända!

Du och vi får fullt fokus på ditt företags viktigaste värden - nu ligger Du steget före.

Vi ser vad som händer, när det händer

Vi erbjuder företagsmarknadens främsta koncept för kameraövervakning. Aldrig tidigare har väktare och polis fått snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän. Observer Direct är en unik kameralösning, skapad för professionell användning.

 

Företagets främsta kameralösning

Nu kan du och vi övervaka alla typer av händelser i realtid. Filmen lagras hos dig och vid incident även hos Securitas Direct. Efteråt kan både du och vi söka bakåt och se vad som hänt i HD-kvalitet.

Securitas Direct har länge varit marknadsledande inom larminstallationer och tjänster till företag. Med Observer Direct har vi lagt till den senaste kameratekniken och kan erbjuda en tjänst som bidrar till en ännu tryggare och mer lönsam verksamhet. Inte minst för att priset är satt för att rymmas i alla företagsbudgetar.

 

Våra olika Observer Direct kameratjänster

Observer Direct Flex - kameratjänst som gör det säkrare både ute och inne

Observer Direct Trygg - Kameratjänst med trygghet för personalen

 

Uppklarandekvoten skjuter i höjden med Observer Direct

observer-direct-gripandenSedan vi lanserade kameralösningen Observer Direct har vi installerat ungefär 1000 system, såväl nyinstallationer som uppgraderingar av befintliga trygghetssystem.
Under de senaste månaderna har i snitt tre personer gripits i veckan. Siffran stiger kontinuerligt i takt med att vi installerar fler system. Dessutom kan vi räkna med att antalet förhindrade brott är betydligt högre eftersom förövare oftast avstår brott redan när de ser Securitas Directs larmdekal med kamera.

De företag som valt att uppgradera till Observer Direct ser en markant förbättring i antalet lösta fall jämfört med traditionella larmsystem – och det gäller såväl när det handlar om att stoppa ett pågående skeende som att i efterhand utreda vad som hänt. I många fall har långvariga problem med stölder och inbrott försvunnit helt.

 

Fördelar med kameraövervakning:

  • Ständig uppkoppling
  • HD-upplösning
  • Dubbel lagring vid larm
  • Funktionskontroll
  • Mina Sidor
  • Realtidsövervakning
  • Många kameraalternativ
  • Budgeterbart pris
  • Sabotagelarm
  • Skyhög uppklarandekvot

 

Intelligensen i och bakom kameran

observer-direct-ips-580x360Smarta kameror och mjukvaror kan programmeras att reagera exempelvis när någon rör sig otillåtet inom ett visst område. På så sätt kan kameran slå larm när en osynlig gräns bryts. Den kan också programmeras att endast larma när någon går in respektive ut ur en yta. Den här typen av videoanalyser har många användningsområden.

 

 

Överlägsen bildkvalitet i HD

Observer HDAlla kameror filmar i HD och materialet lagras hos dig. Vid incident lagras sekvensen även hos Securitas Direct. Det innebär bland annat att vi eller polisen kan söka bakåt och se en händelse i HD-upplösning. Bildkvaliteten ger oss möjlighet att zooma in och studera personer eller orsaker till händelser.

 

 

 

Exempel från verkligheten där Observer Direct gjort skillnad

Strax innan kl 02.00 natten till den 4 mars fick polisen samtal från ett väktarbolag att de via en övervakningskamera sett en person inne på ett inhägnat område tillhörande en bilfirma. Mannen sågs bära på någonting. Flera polispatruller åkte mot platsen och en bit därifrån stoppades en bil som kunde sättas i samband med det hela. Vid kontroll av de två männen i bilen stärktes misstankarna om att de var inblandade i stölden och de greps. I bilen hittades dessutom ett flertal olika bildelar. Bilen och dess innehåll togs i beslag.

Utdrag från Polisens hemsida

 

Vill du veta mer om Observer Direct? 

Kameratjänsten Observer Direct med dygnet runt-uppkoppling till larmcentral, fria väktarutryckningar samt serviceavtal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Orter där vi arbetar med Securitas Direct och Observer Direct

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018