Aptus - Passersystem

aptus passersystem

Aptus är ett fristående bolag inom ASSA Abloy som arbetar för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i norden. Idag är Aptus en av de ledande leverantörerna av passagesystem, bokningssystem och porttelefonisystem för flerbostadshus.

AXEMA - Passersystem

axema passersystem

Axema utvecklar produkter inom passersystem och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare samt det nya IP-baserade passersystemet VAKA.

RCO - Passersystem

rco passersystem

RCO är marknadsledande när det gäller produkter och system för elektronisk, nyckelfri låsning. Allt från avancerade passersystem som systemet R-card M5 till enkla kodlås.

AXIS - IP kamerabevakning

axis logo

Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning.

BANDIT - Dimgeneratorer

bandit dimmgenerator

BANDIT är ett specialiserat säkerhetsföretag som utvecklar dimgeneratorer för att skydda lokaler och affärer mot inbrott och överfall.

Orter där vi arbetar med teknisk säkerhet

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018